Singapore part 2 The final
Door: Lonneke en Marlon
Blijf op de hoogte en volg Lonneke en Marlon
05 November 2005 | Singapore, Singapore
Allereerst super bedankt voor al jullie lieve, leuke en grappige reacties! Het is kei tof om jullie leuke berichten te lezen, dus vooral blijven doen! Wij zijn erg geinterreseerd in alle goede tijden slechte tijden en desperate housewives verhalen en krijgen al bijna heimwee. Helaas is het leven zwaar en zullen wij vanavond naar Australië moeten vliegen, maar eerst gaan we jullie vertellen wat we hebben gedaan de afgelopen dagen.
Maandagavond na het shoppen besloten we het uitgaansleven in Singapore te gaan verkennen. Samen met Khalil (bij sommige wel bekend) en een engelse (vage) gast Ben, kwamen we terecht in een 'aparte' bar aan de Singapore River. We hebben lekkere rode wijn besteld (achteraf misschien niet zo'n heel goed idee) en de waterpijp werd gezellig op tafel gezet. Ouders geen zorgen, voor drugs kun je hier de doodstraf krijgen. Dit was een lekkere appeltabak die we 3 dagen later nog konden ruiken (bulk). De volgende dag zouden we naar de Singapore Zoo gaan... ja inderdaad zouden, want onze toestand was hiervoor helaas niet stabiel genoeg, wat wel aangeeft hoe gezellig het was maandagavond. Uiteindelijk hebben we in Chinatown (waar ons hostel gelegen was) nog een vegatarisch restaurant kunnen vinden met eten dat onze maag kon verdragen. Maar het eten van brocoli en asperges is echt niet makkelijk met stokjes!
Het bericht dat Khalil plaatste op onze website zorgde nogal voor wat 'onrust'. Daarom hebben wij ook een mooie foto van hem geplaatst. Kijk maar en trek je conclusie. Is dit echt de nieuwe vlam van Lonneke? Zijn hier spannende dingen gebeurd? Of hebben wij hem misschien de verkeerde indruk gegeven?
Woensdag zijn we verhuist naar een ander hostel in Little India. Daarna hebben we onze 2e en geslaagde poging gedaan om bij de Zoo te komen. Dit was heel leuk! We hebben onze angsten overwonnen en allebei een slang vast gehouden. Marlon dacht net als Lonneke een kleine slang te mogen vasthouden, maar Lonneke was zo lief om luid te roepen: 'Give her the biggest one!!'
Donderdag hebben we een poging gedaan om naar Sentosa Island te gaan, maar halverwege de reis, kwamen we er achter dat we onze kluissleutel kwijt waren. Het leek ons verstandiger om terug te gaan naar het hostel (waar de sleutel natuurlijk gewoon op het bed lag) en het vrijdag opnieuw te proberen. Vrijdags lukte het wel om op Sentosa te komen en het was er erg leuk! De foto's spreken voor zich denken we.
Nu is de zaterdag aangebroken en vliegen we naar Darwin vanavond om 23.00u waar we alvast een hostel hebben geboekt met zwembad. Het leukste tot nu toe vinden we de avondjes bier drinken hier in het hostel (ja jullie lezen het goed tegenwoordig drinken wij bier in plaats van wijn). Je ontmoet veel mensen uit verschillende landen met verschillende culturen. We hebben gepraat met mensen uit India, Brazilië, Filipijnen, Amerika, Ierland, Engeland en Nederland (ja ja 2).
Dit was het weer. We wachten met spanning op al jullie verhalen! Alhoewel Linda natuurlijk al terug was in Goede tijden toen wij vertrokken.
Heel veel liefs Lonneke en Marlon
Ps complimenten voor onze verslaggeefster Marlon, zeer kort en bondig beschreven, kei goed!
05 November 2005 - 08:14
Smam:
Hallo meiden,
benik de eerste die de nieuwe pagina ziet? Het ziet er weer geweldig uit. Mooie landschappen, slangen, dolfijnen, apen, jullie zelf, het staat er allemaal op.
Goede reis naar Darwin vanavond en let op je spullen na al dat shoppen.
Veel liefs en dikke X van spap en smam -
05 November 2005 - 10:33
Sanne:
He meiden,
kan t gewoon niet geloven dat jullie daar zijn, geweldig! Marlon, t duurt nu al veel te lang dat je weg bent... Ik ben gister gewoon van ellende ALLEEN met Marit naar de bios in Kaatsheuvel (jaja) geweest omdat er verder geen vriendinnen meer zijn... hahaha!
Stoer jonguh van die slang! En wij zitten hier een beetje te koukleumen, maar ja...
Dikke dikke x San
ook van Stefan trouwens! -
05 November 2005 - 10:36
Sma:
Zo, een berichtje van sma na smam!!! Echt leuk om alles te lezen wat jullie hebben meegemaakt. Maar Lon, waar is de foto waar jij met de slang op staat!!!! Nou, geniet verder en succes met de vliegreis.
Liefs Marieke -
05 November 2005 - 10:57
Marie-Jose:
Aloha daarzo, wat gaaf om zo te zien wat jullie allemaal doen en meemaken! Super! Nou geniet van alles wat nog komen gaat, wij zullen hier wel gewoon doorwerken, hahahahaha.
Groetjes Marie-José -
05 November 2005 - 11:32
Sandor:
Dag dames! Leuke foto's allemaal! Ik zie er toch verdacht veel bekende en gezellige plaatsen op terug. En dus heb ik nu ENORME zin om ook weer die kant op te komen. Helaas moet ik hier 4 dagen in de week werken en 2 avonden en 1 dag naar school. En geloof het of niet, ik doe zelfs in het weekend wat voor school! (tmoet niet gekker worden) Maar goed, heeeeeeeeel veel plezier nog en ik kijk uit naar de volgende foto's!
kus Sandor -
05 November 2005 - 11:37
Anouk / Baas A:
Hey! mooie foto's hoor en ik begrijp het Khalil verhaal nu wel... ;) Lon je bent niet de enige die gekke bekken trekt op foto's heb ik gezien. En die foto van het strand: WOW! Hier in Nederland is idols weer begonnen :S dat was eigenlijk het enige boeiende wat ik te vertellen heb, aangezien Logan ook niet meer is voor gekomen in the Gillmore girls :( (it's a shame!)
Veel plezier en tot snel!
Dikke x
Anouk -
05 November 2005 - 12:15
Paul:
Tja dames, dat komt er nou van als je nooit ouwe klare drinkt, dan krijg je een zwakke maag.
In de hoop dat jullie Singapore heel achter laten wens ik jullie een rustige vlucht vanavond naar Darwin en voor Marlon sterkte met de armen en handen!
Dikke kus van Pappa (en Mamma) -
05 November 2005 - 12:44
Rob Damen:
Ja dames de eerste week zonder jullie zit er al weer op, ik heb het idee dat het voor jullie makkelijker is dan voor ons hierzo, maar dat hebben wij dan ook wel voor jullie over. Het ziet er echt super uit daar,ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar het ongecensureerde fotoalbum ;). Ik ga denk ook maar es sparen. Heel veel plezier en een heel goede vlucht gewenst.
Groetjes Rob -
05 November 2005 - 13:58
Rover:
Ik zeg, jullie zijn goed bezig, en heel nederland maar werken, gekheid natuurlijk, geniet zolang het kan, erg leuke foto's op sentosa trouwens. Go al the way girls, ben weer benieuwd naar jullie volgende verhalen, GR X Rover -
05 November 2005 - 14:54
Ome Hans En Tante Wilma:
Hoi Marlon en Lonneke.
Hij gaat daar wel lekker met jullie zeg. Wel goed dat ze daar geen stamppot kennen, want dat lijkt me helemaal hopeloos met stokjes. Fijne vlucht vanavond, enne.... niet weer slapende passagiers lastig vallen. Groeten uit Waalwijk! -
05 November 2005 - 18:23
Kicky:
Heleu,
zo te zien/lezen, hebben jullie het erg naar jullie zin daar, ik had ook niet anders verwacht...
Ik kijk al uit naar jullie volgende verslag vanuit Australië.
En Lon, there is nothing on the hendje in het vliegtuig ;)
Liefs Kicky -
05 November 2005 - 18:37
Antoinette Khodadadi:
Hee meiden.
Het zag er allemaal weer mooi uit, al had ik niet de indruk dat je speciaal voor het weer naar Singapore moet verkassen. En wat gaan jullie al weer snel weg. Wat die Khalil betreft; je weet Lonneke, dat ik wel op die Aziatische types val (al is die van mij toch leuker dan Khalil!), maar hij kan er wel mee door. ;) Ik wens jullie een hele goede reis naar Australië. Ga zeker jullie adventures Down under volgen. Heel veel plezier weer!!. Joep doei -
05 November 2005 - 19:21
Chrissie:
Haaaa meisjes!!
Oh wat een strand zeg...... WAUW!!! T ziet er super uit allemaal!! Heb een goeie reis en geniet!! ps...nog thanx voor jullie flesjes wijn (heeft margo allemaal opgedronken!! ;) kussie chris -
05 November 2005 - 21:29
Ive Logister:
he meis, weer flink aant beesten daar zo te lezen. Die kalilh moet je trouwens echt mee naar huis nemen lon, ik geloof dat je vader er erg gelukkig van wordt! hihi
Ik vlieg trouwens 1 december waarschijnlijk naar alice springs meiden! Dus ik weet niet of ik jullie daar in de buurt nog zal zien of aan de oostkust, of thuis natuurlijk.
x ive -
05 November 2005 - 22:00
Paul:
Ive, we hebben vorige week het tuinhuisje opgeruimd, dus Khalil is welkom. Maar je loopt de dames mis, ze vliegen op 20-11 van Alice Springs naar Cairns, dus je kunt nog omboeken! Dikke poot van Pappa -
06 November 2005 - 12:08
Marie Van Mie:
Hallo dames! Zo te zien wordt er door jullie 'duchtig gezaope'! Zo mag ik het graag zien! Zorg dat ze jullie nooit meer vergeten daarachter! Hee maar Lon, is Khallil niet een beetje jong voor je..?
xxx -
06 November 2005 - 12:31
Elleke:
Hee Meiden, wat een gave foto's zeg. Sow Marlon zie je wel dat daar enge beesten zitten! Nou geniet er maar lekker van in Australie. Groetjes -
06 November 2005 - 18:29
Yvon:
He Meiden, ziet er echt super relaxt uit daar. Zeker die witte stranden en palmboompjes etc...Jullie hebben al lekker veel gedaan en jullie beginnen pas!!! Dus ik ben benieuwd wat australie gaat brengen. Hebben jullie ook al met dolfijntjes gezwommen ? Iig goede vlucht en op naar australie. Veel liefs -
07 November 2005 - 08:58
Christle Smeets:
Hey Hey! ziet er goed uit daar op die foto's! uhm ons mam wilde zich eigelijk aanmelde voor die automatische mailinglist..maar die wist natuurlijk niet hoe da werkte..ik weet nie of da da nog kan, maar anders kijke we gewoon regelmatig op jullie site! nog heel veel plezier daar, en de groeten van de rest hier! xx christle -
07 November 2005 - 12:47
Manon:
Haai meiden,
Wat zien de foto's er gaaf uit zeg...echt super kikke. Het is echt wazig dat jullie daar in de knallende zon zitten..zo ver weg..en wij hier rillen van de kou!! Dit zegt alweer genoeg..haha..Geniet er maar volop van.
Oh ja de wijntjes smaken lekker hoor...en aangezien jullie aan het bier zijn geslagen zullen we alvast een kratje of 3 koud zetten!
Have Fun..enjoy Australia.
Liefs en kussies Manon -
07 November 2005 - 15:40
Cora:
Hey meiden,
Zit het eerste gedeelte er nu al weer op?? Gaat snel zeg! Maar wel op naar het nieuwe avontuur en hopelijk ook betere mannen he Lon haha Ik heb vandaag tentamen gehad en ga nu ook van een weekje rust genieten! Morgen shoppen met baas A! xxxx -
08 November 2005 - 17:33
Marina:
Ha Ladies!
Ik ben JALOERS op jullie! Ik zit hier (zoals gewoonlijk) met mn neus in de boeken te leren voor tentames. Zie ik jullie fotos voorbij komen... Ik ben blij om te zien dat jullie goed terecht gekomen zijn! Ik wens jullie heel veel plezier, succes en avontuur toe. Geniet ervan. Liefs Marina -
08 November 2005 - 17:39
Gootje:
Ik drink natuurlijk niet al die wijn in mn eentje op, wat chris ook zegt... dat doen we gezellig met zn allen! We hebben wel lootjes getrokken voor Sinterklaas, ik kan natuurlijk niet zeggen wie ik heb want die andere meiden lezen het ook natuurlijk ;-) Verders alles flex hiero, het word al kouder... brrrr. En verder weinig news wat mannen betreft... hmmm is ook wel saai eigenlijk he. Well mates, see you later... big kiss (K) -
08 November 2005 - 19:14
Mienzwiepmetdeswingendetepels En De (aan)hangers:
hee kaaskupkus, ik kan er weer in!! ziet er lekker uit moppies.. t was fijn je ff gesproken te hebben Marlon.. lekker genieten en vooral niet naar knaken kijken. ( dan verkoopt pa toch gewoon de cabrio)!! Ik zit samen met mijn prins dit bericht te typen... zijn voorstel is ook om te ruilen met zwangerschapsverlof en in plaats daarvan 4 maanden naar jullie te komen.. ziet er goed uit meiden.. wil je ook een x op zoek gaan naar een knappe vent, dat oogt leuker dan dat mannelijk schoon wat tot nu toe op de site staat... waren er ook bevers of fretten in het natuurpark?? .. haha.. -
09 November 2005 - 11:23
Hello mates,
Even nog uit Venlo: Pa gaat fíetsen vanmiddag met de kegelsociëteit! Vorige keer 45 kilometer, dat beviel helemaal niet, maar je moet wat over hebben voor je vrienden. Dan kun je je beter met een autobus o.i.d. in de bush laten rondrijden! Maar goed, als ik ook dit weer overleefd heb laat ik weer iets van mij horen.
Knuffels van Pa -
09 November 2005 - 18:16
Hallo down unders,
Het is dus 40 kilometer geworden en ondanks mijn geweldige gel-zadel heb ik mij met veel moeite naar de hobbykamer gesleept om even zielig te kunnen doen. Het laatste kwartier begon het ook nog te regenen! Gelukkig fietsen we 's winters niet.
Grrrrrrroeten van Pappa -
10 November 2005 - 02:35
Ive:
Gezellig het tuinhuisje, waarschijnlijk wel koud voor khalil.
Meiden ik vlieg 2 december naar alice springs en 10 december naar cairns. Dan zijn jullie waarschijnlijk al weg. We gaan ook een duikcursus doen denk ik! veel plezier en tot thuis dan maar weer! x ive -
10 November 2005 - 11:59
Spap:
Nee, nee Mien, pappa verkoopt de cabrio echt niet!! -
10 November 2005 - 13:20
Paul:
En de pappa van Lonneke óók niet!
Pappa van Lonneke -
11 November 2005 - 13:44
Marleen:
Heeee Marlon en Lonneke, wat een leuke foto's en verhalen, we leven hier heel erg met jullie mee, en zo af en toe worden we ook "live"op de hoogte gehouden. Heel veel plezier nog, en lekker genieten, werken kan altijd nog!!!!
Groetjes Marleen -
11 November 2005 - 15:47
Khalil:
Nice photoes I loved them,
the boys say hello, Bold and Kumar.
cheers